Waarom kies jij mij als Lifecoach

0 Comments


Mijn coaching maakt je bewust van je gevoelens, je denken en doen. Samen zoeken we naar wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt doen om dat te bereiken. Ik ondersteun en begeleid je in dit proces.
Het gaat niet alleen om het verkrijgen van bepaalde vaardigheden, maar om het bewust maken waarom je het leven niet leidt dat je zou willen leiden. De behoefte om er iets aan te doen, kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden doordat je geïnspireerd worden door anderen. We zien iemand anders die heeft bereikt wat wij willen, een nieuwe mogelijkheid kan bij je opkomen, je krijgt een flits van inzicht of iemand daagt je uit. Of ben je iemand die met enthousiasme aan nieuwe projecten begint om een paar weken of maanden later weer met iets nieuws te beginnen terwijl de vorige nooit af geraken?
Life coaching gaat over je bestemming in het leven, jezelf ontdekken, doelen stellen en het zetten van de stappen om ze te bereiken.
Wat mag je van mij verwachten?
Een life coach helpt je om zaken in het juiste perspectief te plaatsen en bij het vinden van oplossingen voor veel levensproblemen. Ik ben er om, samen met jou, te onderzoeken hoe je gelukkiger kunt zijn met wat je hebt en toch meer kunt wensen. Verwacht geen oplossing of passend antwoord van mij; het is de bedoeling dat je je eigen antwoorden vindt. Je kunt leren van mijn ervaringen en ik geef je tips, maar jij bepaalt zelf welke stappen nodig zijn om gemotiveerd, positief, succesvol en vooral jezelf te zijn.DRUGIMA SE SVIDJELO I...

Nema komentara: