Kolektivno zensko srce

0 CommentsDrage moji,

Moji  tekstovi i radionice koje dajem su rezultat mojih ucenja, iskustava i ubjedjenja. Sve novo sto naucim ili dozivim, a da me  promjenilo i obogatilo rado dijelim dalje.
I kao sto svojoj djeci kazem da sam im ja samo jedan primjer kako moze da se zivi  i da im jedino to mogu pruziti, tako kazem i vama. Ovo je  moj primjer dozivljavanja svijeta oko mene, a svako za sebe bira ono sto mu odgovara.

Prije par sedmica sam prisustvovala predavanjima jedne ovdje jako ugledne spisateljice i spiritualne uciteljice, Susan Smit., gdje je tema bila
“ Kolektivno žensko srce “

Na ovim predavanjima sam slusala o energijama i desavanjima  na nasoj Planeti, cime su se uvijek bavili spiritualni ucitelji, a  koje danas izucava kvantum fizika i energetska psihologija …

U ovom momentu se oko nas desavaju velike promjene!

Posto vjerujem i osjetim da se stvarno desavaju  zelim to da podjelim sa vama.

Kolektivno srce nas zena je  jedan ogroman okean svjesnosti.
A ta svjesnost nam dolazi u ovom momentu  u visokim frekfencijama iz Univerzuma.

Sta je to “Svjetlost zenskog srca?”

Ova svjetlosna snaga je u ovom momentu jedan proces koji se desava  i koji se smjesta u vibrirajuce polje  nase Planete.
Ona nam salje nevjerovatno duboke i jake kode zenske mudrosti. U ovom momentu je jako bitno da se za sebe brinemo i na sebe mislimo. Da ne padamo pod utjecaj negativnosti oko das, nego naprotiv da se prepustimo nasoj zenskoj intuiciji i mudrosti.
Razumijete li da mi sada, u ovom trenutku  imamo  pravo za novu paradigmu!
U ovom momentu  nam je sasvim nova frekfencija zenske svjetlosti dostupna.
To se desava jer kosmicka svjetlost otvara sve stare zenske Cakre na nasoj Planeti. Tako da ovo desavanje energetski utjece i ima duboki efekat na sve nas.

Mozda se u ovom momentu osjetite odjednom premoreno, bez volje, malo depresivno, ispunjeni niskim emocijama. Nepovjerljivi za svijet oko sebe i buducnost koja nam dolazi.
Ovakvo osjecanje su dokaz da se jedno poglavlje zavrsava.
Jedna nova visa frekfencija dobiva formu.
Ne bi trebalo da potraje dugo da se nove svjetlosne paradigme integriraju..
Zenska energija…je potpuno spremna da preuzme funkciju i da dodje novo vrijeme.
Vrijeme u kome ce nova svjesnost poceti da se razvija i prenosi  vibrirajucim transformacijama.

Svi mozemo  prepoznati da se ovo sve vec desava.
Vjerujem da dosta nas ima  u ovom momentu   kontakt  sa drugim ljudima, koje mozda prije par godina niste ni poznavali. Odjednom su nam bliski kao da se od prije znamo. Zblizavamo se na intuitivnom i  duhovnom nivou,
Zelimo da budemo kod tih ljudi ili cesto mislimo na njih  posto nas oni razumiju, spremni su nam pomoci., kao i mi njima.
U tome je prisutna ta sveta vibracija  ljubavi koja jednostavno postoji i koja nam dolazi u jos vecoj kolicini. Mi to samo trebamo prihvatiti.  A  da li cemo I kako prihvatiti zavisi od vizije koju imamo u svom zivotu i nacina kako smo se postavili prema  njemu.
Sta je vasa trenutna vizija o svijetu u kome sada zivimo?
Je l to jedan haos gdje vlada nepravda , pa se sve vise  toga bojimo?
Ili mozemo da mislimo da je  ovo jedano predivno vrijeme za promjene  u jednoj komleksnoj igri izmedju  identiteta, nase licnosti i sredine u kojoj zivimo?  
Kako god da gledali na trenutan svijet oko sebe  sve je stvar prihvatanja., razumjevanja , ucenja  i koristenja sto nam se nudi.
Dobro je da upamtite:
SVI MI  I  SVE  NASE   SPOSOBNOSTI  SU  UNIKATNE!
Ono sto je u ovom momentu najvaznije da svatko za sebe otkrije  svoje unikatne vrijednosti i da ih djeli dalje sa drugima.
Moja licna dusevna misija nije uspjela u jednom danu. Trbalo mi je dosta godina sazrijevanja i ucenja.. Ali sada posto znam koliko je to vazno zelim iz sveg srca svoje znanje podjeliti sa vama.
Licni  i profesionalan uspjeh  se u stvari nalazi jednako i na mom i vasem putu, samo trebamo tim putem koracati.
Zelite li vi takodje vasu dusevnu misiju naci  i koracati put vaseg uspjeha pocnite da zapisujete sto zelite, da bi vam putevi bili jasniji.
Budite svjesni svog unutrasnjeg –emocionalnog, psihickog I fizickog stanja. Pa cete tako jos bolje dozivljavati tu zensko kolektivno srce, zensku energiju i svjesnost koja je sve vise prisutna.
Budite svjesni sebe, pustite se novim poznanstima i otpustite okove samoodbrane .. Onda cete primjetiti da da vam zivot mjenja na bolje i da se kockice plako same uklapaju.


DRUGIMA SE SVIDJELO I...

Nema komentara: