Pet zakona kako ojacati intuiciju

0 Comments
1.Sklopite pakt sa sobom
Samo vi mozete svoj zivot organizovati kako biste ga htjeli zivjeti. Koliko god predivnih dusa se pojavljivalo na vasem putu, ipak uvijek ostaje  samo vas put. Uzmite za cinjenicu da ste vi jedini koji iza sebe stojite i same sebi ste najbolje prijateljice.

2.Fantazirajte
Kako sebi predstavljate perfektan zivot, koji vam se san cini tako  fantastican, a stavili ste ga potpuno u stranu posto vam se cini nerealan. Prvi  korak ka ostvarenju je usuditi se to sebi predstaviti.

3. Postanite tvrdokosci
Ponekad dozivite hvalu za nesto sto ste uradili, a ponekad kritiku. Probajte se naviknuti da cinjenicu da ponekad pobjedjujemo a ponekad gubimo.  Oslobodite se ideje da se svima morate svidjeti.

4. Filtrirajte savjete
Vecina  uspjesnih zena je skromna i otvorene su za dobar savjet i to je sasvim ispravno. Ali budite svjesne da vas neki savjetuju psmatrajuci vas samo iz svoje perspektive gdje pri tome nisu uopste zainteresovane za vas rad ili potpuno ne razumiju cime  se bavite ili uopste nisu zainteresovani za vas posao. Otvorite svoju intuiciju prema onima koji vas savjetuju i prepoznajte iona koja je iskrena.

5. Pokazite  divljenje i za druge zene
Pokazite drugim damama koliko su specijalne i zasto. Mozda ce vam to podsvjesno biti tesko, posto mislite i ja sam se morala boriti, pa bori se i ti. Ali  ako velicajhte i druge zene, primjetit cete koliko vam se dobroga vraca.

Misli koje vam iznenada nalete ne uzimajte neozbiljno .
Naucite misliti srcem, a  osjecati  dusom. Dozvolite da vam racio i intuicija budu u balansu tek tada ste kopletni.
A svaki momenat moze da bude jedan novi pocetak


DRUGIMA SE SVIDJELO I...

Nema komentara: