Hoe sterk zijn onze gedachten

0 CommentsWij denken allemaal. Sommige bewust, anderen onbewust. Uit recente onderzoeken naar kwantum fysica, bleek dat alle mensen vibreren en ook vibraties terugkrijgen door middel van onze gedachten.

Wij kunnen allemaal onze levens creëren door bewust te denken. Datgene waarin we geloven, komen tot werkelijkheid. Veel mensen zouden het daar niet mee eens zijn, omdat je op die manier meer verantwoordelijkheid neemt voor je leven. Mensen geven van nature anderen de schuld en met die manier zorgen we ervoor dat we negtiviteit naar ons toe trekken. Dit is verkeerd. Eigenlijk moeten we een vibratie, die we willen, aantrekken.

Wij hebben in ons leven dingen, die we voelen en dingen, waar we over praten. Maar we hebben ook onze wensen. Als wij onze gedachten willen gebruiken om onze levens beter te maken, dan moeten we onze gedchten die richting in sturen. Dat betekend dat als we wat naars hebben meegemaakt, we onze gedachtes niet daar vast aan laten zitten, maar onze gedachten omdraaien en zeggen dat we dat niet meer willen. “Ik wil gezond zijn, het goed hebben, ik wil een goede relatie hebben met mensen”. Dan sturen we de gewenste vibraties naar ons toe.

Maar als we ons maar blijven afvragen waarom het allemaal zo slecht gaat, trekken we alleen maar negatieve vibraties aan. Wij denken allemaal en wij moeten nadenken, dus waarom zouden we dan niet positief denken.

Meestal zitten we verkeerd omdat we gewend zijn steeds hetzelfde verhaal te vertellen. We moeten beginnen met een nieuw verhaal!

We moeten ons zelf altijd blijven herinneren aan het feit dat wij verantwoordelijk zijn voor dat wat ons overkomt.
Nare dingen zijn een contrast. Wij moeten onze energie en gedachten niet daarin stoppen, maar juist het tegenovergestelde.

Dit noemen ze een inspiratieve actie en daar vinden we onze resultaten. We moeten in onszelf en in de kracht van onze gedachten geloven.


DRUGIMA SE SVIDJELO I...

Nema komentara: